+36–20–969–4591 szaunaepito@gmail.com
AJÁNLÓ

Kombinált Szauna

Kombinált Szauna

Hagyományos szauna kontra Infrakabin = Kombinált szuana 

„Kettő az egyben” szauna, azaz élvezd a kombinált szaunát otthonodban!

Eltérő szaunázási szokások kompromisszumok nélkül. A szauna jótékony hatásaival a legtöbben tisztában vannak, sokan kedvelik és rendszeresen használják is a hagyományos finn szaunákat azért, hogy élvezzék forróságukat. De sokan nincsenek kibékülve a magas hőmérséklettel, vagy egészségi állapotuk nem teszi lehetővé a finn szaunák rendszeres élvezetét. Meglepő lehet a szaunák egyesítésének gondolata, azaz egy kombinált szauna építése, ha azonban a kezdeti kétkedésünket félretesszük, és mélyebbre ásunk, rájövünk, hogy a finn és az infraszauna együtt kiválóan kiegészítik egymást. A kettő egyben építésekor születik meg a kombinált szauna, amely egy család minden igényét kielégít.
Amíg a finn szaunákat az urak részesítik előnyben, addig az infraszauna a hölgyek kedvére tesz, akár minden nap. A gyerekekről se feledkezzünk meg, akik az infraszaunát már egészen kisgyermekkortól használhatják a legapróbbak is, míg a finn szauna előnyeit csak iskolás kortól élvezhetik a gyerekek. 

A kombinált szauna tehát azért jött létre, hogy családod apraja-nagyja élvezhesse a szauna jótékony hatásait anélkül, hogy két különböző szaunát kellene építeni.

Egyszó mint száz, ha eddig hatalmas dilemmád volt, hogy infraszaunát vagy finn szaunát válassz, akkor gondolkozz inkább a kombi szaunák komplex előnyeiben! 

Jó hír, hogy a Reserved Szauna által épített kombinált szauna minden igényt kielégít, így egyik szauna előnyéről sem kell lemondanod.

Finn Szauna Értékesítése, Használati ajánló, Karbantartása

Pin It on Pinterest

Share This